Tavaszváró asztalitenisz verseny a Hétvezér Általános Iskolában

Vasárnap reggel újabb Fejér Megyei Amatőr Asztalitenisz Versenyre várták a sportolni vágyókat a Hétvezér Általános Iskolában. A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség által szervezett esemény fő célja a sportág népszerűsítése, továbbá a versenyzési lehetőség biztosítása volt. A programon bárki részt vehetett, aki az asztalitenisz sportágban nem igazolt játékos.

 
 

Legutóbb harminchárom nevező állt asztalhoz (huszonhárom férfi, hat nő és négy diák), akik akár két-három versenyszámban megküzdtek az ellenfelekkel. A vasárnapi sportos program megnyitóján Deák Lajosné önkormányzati képviselő, Magony Tamás, a Civil, Ifjúsági és Sportiroda munkatársa és Horváth István, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség elnöke kívánt aktív kikapcsolódást és jó játékot minden résztvevőnek.

A kora délutánig tartó csaták során szinte minden korosztály szerepelt. Az egyéni és páros versenyszámok mellett már a kiírásban is létjogosultságot nyert az egyre népszerűbb vegyes páros. Az eseményen vegyes, illetve kieséses rendszerben is összemérhették tudásukat a résztvevők. A verseny kategóriáinak első három helyezettje éremdíjazásban részesültek.

 
KÉPGALÉRIA a sportos programról
Forrás: www.szekesfehervar.hu

 

       

 

Deák Lajosné

11. választókerület képviselője