Elkészült a játszótér fejlesztés a Budai úton és a Sarló utcában

Kedden délelőtt adták át a Sarló utca 23. és a Budai út 90. mellett elkészült játszótér fejlesztéseket. A Sarló utcában épített fészekhinta nagyon népszerű a gyerekek között, a Budai úton pedig az új kötéllétrás mászóka is teljessé teszi a játszóteret. A szerkezetek alá ütéscsillapító gumilapokat is tettek, gumiszegéllyel.

 
 

 

A Sarló utca 23 előtti játszótér nem felelt meg a biztonsági előírásoknak és el kellett bontani. Korábban két rugós játék volt csak a kis téren, most pedig egy nagyon népszerű fészekhinta és egy kisebb mászóka is került a térre. Az egész teret újramurvázták, amivel a vízelvezetése jobb lett a területnek.
A kivitelezést Székesfehérvár Városgondnoksága végezte. Mind a Sarló utca 23 előtti fészekhinta, mind pedig a Budai út 90 melletti mászóka alá komoly ütéscsillapító felületet építettek. Mint Horváth Miklósné önkormányzati képviselő és Bozai István városgondnok elmondta négy éve jártak együtt először a Sarló utca 23 előtti területen, ami akkor nagyon lepusztult volt, azonban mostanra sikerült szépen rendbetenni ezt a teret is. A kettő fejlesztés együtt közel 3.5 millió forint volt, azonban az elmúlt években összesen 19 millió forintot fordítottak a Vízivárosban új játszótér kialakításra és játszótér fejlesztésre.
 

Forrás: www.szekesfehervar.hu

 

       

 

Horváth Miklósné

Viziváros képviselője,

a Gazdasági Szakbizottság elnöke,

frakcióvezető

 

szakterület: gazdasági ügyek

3. választókerület