Csütörtökön kezdődik a járdafelújítás a Mikes Kelemen utcában

A Mikes Kelemen utcában még két éve nyáron újult meg az útburkolat, a következő két hétben pedig az utca teljes hosszában felújítják a járdát és kijavítják a szegélyeket is. A munkaterületet szerdán délelőtt adták át a kivitelezőnek és csütörtökön reggel el is kezdik a felújítást.

 
 

 

Az majd négymillió forintos felújítással több mint négyszáz négyzetméteren cserélik ki a régi, töredezett, öntött aszfaltot új aszfaltrétegre és az út melletti szegélyeket is kijavítja a vállalkozó. Horváth Miklósné a Víziváros önkormányzati képviselője is ott volt a szerda délelőtti munkaterület átadáson, ahol örömét fejezte ki, hogy az utcában a felújítással az összes szilárd burkolatú járófelületet sikerül megújítani.

A következő néhány napra pedig lakók szíves türelmét kérik, ugyanis az aszfaltmarás, a szegély javítás és az aszfaltozás ideje alatt az út mellett a járművek védelme érdekében nem lehet majd parkolni. Ezt a lépcsőházakban és az autók szélvédőjére tett felhívásban a kivitelező is kéri a lakóktól.

A Mikes Kelemen utcai lakók a felújítás időtartamára, 2016. június 1-től 2016. június 30-ig, egy hónapra szóló ideiglenes parkolóbérletet kérhetnek a Mancz János utcai parkolóhoz, melyt a Városgondnokság Parkolási Csoportján a Szent Vendel utca 17/a alatt válthatnak ki térítésmentesen! Az ideiglenes, ingyenes bérlet kiváltásához a lakcímkártya és az autó forgalmi engedélye szükséges!
 
Forrás: www.szekesfehervar.hu

 

       

 

Horváth Miklósné

Viziváros képviselője,

a Gazdasági Szakbizottság elnöke,

frakcióvezető

 

szakterület: gazdasági ügyek

3. választókerület