A második hétvégéjével folytatódott a Vízivárosi Advent programsorozata

Szombaton délután folytatódott a Vízivárosi Advent programsorozat, amely egyedülálló kezdeményezésként, négy testvérkörzet összefogásával valósult meg Székesfehérváron. Délután Vízvárosi Általános Iskola aulájába várták a családokat, ahol a kulturális programok mellett a második adventi gyertyát is meggyújtották.

 
 

 

Ezen a hétvégén is a Vízivárosi Általános Iskola aulájában folytatódott szombaton délután az ötödik Vízivárosi Advent. Az elmúlt évhez hasonlóan ezúttal is a 3., 4., 10. és a 11. számú választókörzetek összefogásával valósul meg a karácsonyi készülődés.

A szombati esemény megnyitóján először Molnár Tamás önkormányzati képviselő üdvözölte elsőként a megjelenteket, majd Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere köszönte meg valamennyi városi intézménynek, hogy az óvodai és iskolai csoportok, osztályok műsoraikkal még szebbé teszik az adventi időszakot.

A második szombaton a köszöntők és a közös gyertyagyújtás után Berze János református lelkész tolmácsolta ünnepi gondolatait. Advent második hétvégéjén a Napsugár Óvoda, az Árpád Úti Óvoda, Ress Nóra és Révfi Margaréta, a Németh László Általános Iskola és az Alba Regia Nyugdíjas Klub szórakoztatta a közönséget. A gyermekek legnagyobb örömére emellett táncházi bemutatót is tartottak a Vízivárosi Adventen.
 
KÉPGALÉRIA az idei év második Vízivárosi Adventjéről
Forrás: www.szekesfehervar.hu

 

       

molnar_tamas

 

Molnár Tamás

Székesfehérvár

4. választókerület képviselője