Ismét megnyílt az Adomány Pont az Alba Plazában

A Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete idén is gyűjtést indít az Alba Plaza támogatásával, az adományokat december 12-től december 17-ig, 11 és 18 óra között várják a plázában. Elsősorban tartós élelmiszereket, tisztálkodó szereket, gyermekjátékokat és édességet várnak. A rászoruló családok karácsonyának szebbé tétele érdekében a Vöröskereszt 12 önkéntese dolgozik majd.

 

 

Ismét megnyílt az Alba Plazában az Adomány Pont, ahol a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének önkéntesei várják az adományozók által felajánlott ajándékokat. Szűcsné Szigeti Hedvig megyei igazgató elmondta, hogy az adományokat ezt követően célzottan, nemre és korra való tekintettel szétválogatják, ünnepi csomagolással látják el, majd december 19-ig eljuttatják a hátrányos helyzetű családok, gyermekek részére. A rászoruló családok karácsonyának szebbé tétele érdekében a Vöröskereszt 12 önkéntese dolgozik majd.

"A fehérváriak évről évre bizonyítják, hogy mennyire jó közösséget alkotnak és szívesen segítenek a rászorulóknak. A városban járva egyre több nyúzott és ideges emberrel találkozom. Talán ha eljönnek ide és gondolnak arra, hogy mások nagyobb szükségben élnek és elhozzák adományaikat, akkor nekik is könnyebb lesz a szívük." - mondta el a karácsonyi adománygyűjtés kapcsán Östör Annamária gészségügyi és sporttanácsnok.
 
Szabó Gabriella, az Alba Plaza üzemeltetési igazgatója reményét fejezte ki, hogy még hosszú évekig tudnak majd együtt dolgozni a Magyar Vöröskereszttel a véradó akciók és adománygyűjtések kapcsán. Hozzátette, nagyon büszkék arra, hogy a Vöröskereszt mindig az Alba Plazát választja partnernek az ilyen kezdeményezésekhez.
 
Forrás: www.szekesfehervar.hu

 

       

 

Östör Annamária

Székesfehérvár tanácsnoka

Öreghegy és Csala képviselője

 

szakterület: egészségügy, sport

12. választókerület