Fehérváron is megnyitott a MagNet Magyar Közösségi Bank

Megnyitott Fehérváron is a MagNet Magyar Közösségi Bank új irodája a Kossuth utcában. A pénzintézet új közösségi terében lehetőség van munkaállomás és tárgyaló bérlésére, de szkennelni, fénymásolni és nyomtatni is lehet, de, ami a legfontosabb, hogy ezekhez a szolgáltatásokhoz családias körülményeket biztosítanak. A bank több mint húsz éve működik nyereségesen teljesen magyar tulajdonban lévő pénzintézetként.

 
 

Pozsonyi Gábor, vezérigazgató helyettes a megnyitón elmondta, hogy a bank szolgáltatásai a városban, sőt az országban is egyedülállónak számítanak. Azok számára jött létre az új közösségi tér, akik banki ügyintézéseiken kívül a munkával kapcsolatos teendőiket egy jó hangulatú közösségben szeretnék elvégezni. A pénzintézet tavaly ötödik alkalommal nyerte el az Év társadalmilag felelős bankja kitüntetést.

Fehérváron újdonságnak számít a közösségi irodával egybekötött bank koncepciója - mondta Róth Péter a város alpolgármestere a megnyitón. Itt az ügyfelek döntik el, hogy a bank nyereségének 10%-ból mely civil szervezeteket támogassa a pénzintézet, valamint azt is eldöntheti az ügyfél, hogy pl. 0 és 1000 forint között mennyit fizessen számlavezetéséért. A bank és közösségi tér célja az átláthatóságra épülő társadalmi szerepvállalás és a pénzügyi tudatosságra nevelés.
 
Forrás: www.szekesfehervar.hu

 

       

 

Róth Péter

Székesfehérvár alpolgármestere,

a Fidesz városi elnöke

 

szakterület: társadalmi kapcsolatok