Pintér Zsolt az év polgárőre - ülésezett a Székesfehérvári Városi Polgárőrség

Éves közgyűlését tartotta pénteken a Székesfehérvári Városi Polgárőrség az Alba Volán Zrt. éttermében. Az ülésen kitüntetések és jutalmak átadására is sor került, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviseletében a "Székesfehérvár Közbiztonságáért" díjat Gyóni András tanácsnok adta át Pintér Zsolt polgárőrnek. Jelenleg 227 tagja van a szervezetnek, tavaly 12 főt vettek fel a tagok sorába.

 
 

A közgyűlésen Cseh István, a Székesfehérvári Városi Polgárőrség elnöke elmondta, hogy jelenleg 227 tagja van a szervezetnek, tavaly 12 főt vettek fel a tagok sorába. A 2014-es év legfontosabb feladatai között említette, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni az "egy iskola- egy polgárőr" mozgalom bővítésére. Felhívta a figyelmet arra is, hogy előtérbe kell helyezni a nyári idegenforgalmi tevékenységet a városban és a Velencei-tónál egyaránt.

A közgyűlésen elhangzott, hogy a Székesfehérvári Városi Polgárőrség példaértékű kapcsolatokat ápol a rendőrséggel, amely folyamatosan igényli a a polgárőrség munkáját különböző speciális feladatok ellátására és a bűnmegelőző tevékenységben is. Cseh István elnök év polgárőre kitüntetést adott át Lakatos Gábor rendőr őrmesternek, Fenekes Istvánnak, Tóth Istvánnénak, Tunikolt Jánosnak, Szakács Lászlónak, Elbert Mihálynak, Endrődi Jánosnak, Vódli Tamásnak és Potyondi Istvánnak.
 

Forrás: www.szekesfehervar.hu

 

       

 

Gyóni András