Tovább folytathatja képviselői munkáját Törő Gábor

"Ne felejtsük el, hogy a szakadék széléről hoztuk vissza az országot, most már növekedésről beszélhetünk, az inflációt is lecsökkentettük, 3% alatt tartjuk a hiánycélt éves szinten. Azt hiszem, hogy ezt a munkát méltányolták a választók, akik éltek a jogukkal" - mondta Törő Gábor, aki az adatok jelenlegi feldolgozottságaalapján folytathatja az elmúlt négy év képviselői munkáját.


- Hogyan értékeli a szereplését?
- Először is meg kell köszönnöm a választópolgároknak, hogy megtiszteltek a bizalmukkal. Nyilvánvalóan a közigazgatásban dolgozóknak is köszönetet kell mondjak, akik nagyobb atrocitás nélkül levezényelték ezt a választást. Nagyon sok aktivistával dolgoztunk, nekik is könnyebb volt a dolguk, hiszen a 2010-től 2014-ig tartó időszak egy jó kormányzati munkát eredményezett. Ne felejtsük el, hogy a szakadék széléről hoztuk vissza az országot, most már növekedésről beszélhetünk, az inflációt is lecsökkentettük, 3% alatt tartjuk a hiánycélt éves szinten. Azt hiszem, hogy ezt a munkát méltányolták a választók, akik éltek a jogukkal. Külön büszkeséggel tölt el, hogy az egész választókerületben a segítőink és aktivistáink kiváló munkát végeztek. A legkisebb településeken át lejárták a lábukat, így nagyon sokat segítettek abban, hogy vélhetően képviselő lehetek.

- Ezek szerint mondhatjuk azt, hogy a választók mindenképpen bizalmat szavaztak Önnek és a kormánynak is?
- A jelenlegi feldolgozottság szerint igen. Bízom benne, hogy a kormány is megkapja azt a felhatalmazást, hogy folytatni tudjuk a megkezdett munkát.
- Hogyan folytatódnak Önnek az elkövetkezendő órák?
- Szeretnék ellátogatni ma még a Petőfi Moziba, ahol fehérvári barátaink várnak. Móron is várnak természetesen, ahol az ezerjó borvidéken mindig szívesen látnak, ha győztes csapat tagja lehetek.
 

Forrás: www.szekesfehervar.hu

 

       

 

Törő Gábor

országgyűlési képviselő